Støpejern - et must
for et godt kjøkken
Støpejernsgryter gir enhver rett det store løftet: proppfulle av smak, perfekt konsistens og kanskje best av alt – gjør store deler av matlagingen for deg
Støpejernsgryter gir enhver rett det store løftet: proppfulle av smak, perfekt konsistens og kanskje best av alt – gjør store deler av matlagingen for deg
Alle mesterkokker og matbloggere sverger til støpejernsgryter, og det er ikke uten grunn.
Støpejernsgryter lager så og si maten for deg, er enkle å rengjøre og vedlikeholde, samt varer i flere år! Med minimal innsats lager man fyldige gryteretter, bakte grønnsaker, gratenger og gjærbakst med disse grytene.
Psst! De er like gode til å tilberede «vanlige» hverdagsretter, de er ikke kun for bruk til spesielle eller langtidsretter.
kr1 479.00
CS Solingens støpejernsgryter har et tidløst og klassisk design, og kommer i flere farger
CS Solingen Støpejernsgryter holder på varmen lenge og tåler høye temperaturer: opptil 400°C uten lokk og 260°C med lokk.
Chili con carne (chili med kjøtt) er en rask, enkel og varmende gryterett. Liker du chiligryta ekstra hot? Ta oppi ekstra chili eller chilipulver, om du er vågal kan du ha oppi en habanero!
Bruk kjøkkenredskaper laget av tre, plast eller silikon for å unngå riper og skader av emaljen