Støpejern - et must
for et godt kjøkken
Støpejernsgryter gir enhver rett det store løftet: proppfulle av smak, perfekt konsistens og kanskje best av alt – gjør store deler av matlagingen for deg
Støpejernsgryter gir enhver rett det store løftet: proppfulle av smak, perfekt konsistens og kanskje best av alt – gjør store deler av matlagingen for deg
CS Solingen Xanten er en serie støpejernsgryter laget av høy kvalitet og tidløst design, så grytene kan hjelpe deg med matlaging i år etter år
«Trenden med eltefri bakst har vært sterk de siste årene, og det er ikke så rart: Eltefritt gir lite jobb og mye smak.» CS Solingen Xanten gryter er perfekte for å lage eltefritt grytebrød!
Våre støpejernsgryter holder på varmen lenge og tåler høye temperaturer: opptil hele 400°C uten lokk og 260°C med lokk.
Husk å bruk grytekluter, selv lang tid etter gryten er tatt ut av ovnen
Temperatur – Gradvis er nøkkelordet
Øk temperaturen gradvis og sørg for at hele bunnen er dekket av væske, olje eller fett før den er varm.
Etter bruk: avkjøl gradvis! Kaldt vann i varm gryte kan føre til sprekker i emaljen.